Skip to content

Inaugurada la nova botiga d’Hipermueble a Manacor

El comerç, situat a la ronda de Felanitx, molt a prop de la benzinera, compta amb més de 2.000 metres quadrats d’exposició repartits en tres plantes. Atenció personalitzada i servei postvenda, entre els seus atractius.

Sofàs, mobles per a sala, dormitoris, mobles juvenils, d’exterior, decoració, matalassos… i tota varietat de productes per donar més confortabilitat a les cases. Això és el que es pot trobar a la nova botiga d’Hipermueble de Manacor. Està situada al número 75 de la ronda de Felanitx i va ser inaugurada divendres passat. A Palma, la botiga d’Hipermueble és al carrer d’Aragó número 157.
La nova botiga manacorina compta amb més de 2.000 metres quadrats d’exposició i tres plantes diàfanes plenes de mobles de tots els estils. De fet, aquests dies, compten amb importants ofertes i promocions, que poden arribar fins a un setanta per cent, vinculades a la seva inauguració.
Els clients que s’hi acostin podran gaudir d’atenció personalitzada, sempre a la recerca de la millor relació entre qualitat preu i les pròpies necessitats. A més, el negoci també compta amb un servei postvenda. També  hi trobaran ofertes de finançament ajustades a les necessitats econòmiques de cadascú.
Per a compres superiors als 300 euros, el transport i el muntatge dels mobles, dins l’àrea d’influència, són gratuïts.
Durant la inauguració, molt concorreguda, hi hagué música proposada per part d’un DJ i un saborós cóctel, amb cuixot i altres delícies del país.
La nova megastore està oberta de dilluns a divendres de les 9:30h a les 20h. No tanquen els migdies. Els  dissabtes obren de les 10h fins a les 14h.
Back To Top
Search