skip to Main Content

Jas Jazz, música en directe a la zona de vianants de Manacor

Tres formacions de professionals de la música jazz ompliran de cultura la zona de vianants el proper dijous dia 4 de maig. A partir de les vuit del vespre se succeiran tres concerts “en un projecte que neix amb vocació de tornar gran i de consolidar-se a la ciutat per mostrar que tenim potencial musical de sobres per ser un autèntic referent també en aquesta faceta cultural”, ha explicat la primera tinent de batle, Catalina Riera.

“Volem promoure el municipi amb tot allò que tenim i que hem de potenciar per això apostam per treure al carrer els nostres músics, els nostres actors i els nostres artistes. Sabem que l’afició manacorina és gran però volem acostar la cultura a peu de carrer perquè en pugui gaudir absolutament tothom”, afegeix la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà.

Jazz a voler
“Hem contactat amb els que creim que són els millors músics d’aquest estil a Mallorca, tots els que actuaran al Jas Jazz són músics professionals o estudiants preparadíssims que oferiran música i espectacle perquè el jazz s’ha de veure i s’ha de sentir en directe per poder apreciar-lo com toca”, explica el coordinador de l’esdeveniment, Jesús Mateu, el qual ha acudit a la presentació del Jas Jazz acompanyat del músic Llorenç Barceló.

Publicitat

El Jas Jazz començarà a les vuit de l’horabaixa de dijous dia 4 de maig a la plaça de la Rectoria. Allà el trio format pel saxofonista Miquel Àngel Rigo, el contrabaixista Joan Garcias i el pianista Jaume Riera oferiran el seu millor repertori. A la plaça de sa Bassa l’espectacle començarà a partir de les 20.45 amb el trio format pel guitarrista Sebastià Rosselló, el contrabaixista Pere Antoni Bujosa i el bateria Antoni Llull.

I per acabar, a partir de les 21.30 h a la plaça del Palau el quartet format per Pep Garau, que sonarà la trompeta, Llorenç Barceló, que tocarà les tecles de l’orgue Hammond, Tomeu Garcias, que tocarà el trombó, i Jeroni Sureda a la bateria posaran el punt i final a un vespre musical que pretén convertir-se en un esdeveniment amb vocació de créixer.

Back To Top
Search