Skip to content

Joieria Ramon Llull, artesania al servei de la bellesa i la distinció

Com cada any per aquest temps, la Joieria Ramon Llull inaugurà dissabte passat la seva exposició de joies de fabricació pròpia. Aquests mestres artesans, amb un estil que ja els diferencia, mostraran durant aquestes festes diferents peces adaptades al temps que correm. Així, a la brillanteria i a les pedres naturals, s’hi afegeixen també les perles cultivades i els treballs en or, or blanc i plata. Cal dir que algunes de les peces proposades per a aquesta mostra han estat dissenyades per Miquel Barberà, un joier del Principat amb qui els mestres de la Joieria Ramon Llull col·laboren des de fa dècades.

Les peces exposades al celler de la joieria de la plaça de Sant Jaume són, en paraules dels seus impulsors, modernes i molt actuals, defugint tot allò que vulgui ser ostentós, atès que els joves i les al·lotes d’avui no tenen aquest gust. La gamma de preus, a més, és molt variable i es poden adquirir joies de l’exposició per preus que no arriben als dos-cents euros, per tant assequibles a la majoria de butxaques.

L’exposició de la Joieria Ramon Llull fa més de quinze anys que, de forma ininterrompuda s’obre durant les festes de Nadal.

Per als curiosos i interessats que la vulguin visitar, estarà oberta en horari comercial fins just després dels Reis.

Back To Top
Search