Skip to content

“La campanya de cala Petita va ser molt guapa”

“Per a mi, en els meus anys d’adolescent, el Gob va ser un referent, un cultivador de valors”. Joana Maria Galmés recorda, per exemple, d’aquells anys, “una recollida de signatures que feren a l’institut per a la recollida selectiva de residus”.

Per tot això i per les lectures de L’ecologista, la revista editada per l’entitat, aquesta biòloga manacorina, reconeix que el Gob li ha donat “molt d’aprenentatge, i sent molta admiració per l’entitat. A més, quan els vaig conèixer hi havia també una delegació molt activa aquí a Manacor”.

Amb el temps, Galmés va acabar fent feina al Gob: “Ho record com una etapa molt intensa, va ser una etapa de molt d’aprenentatge per a mi, però també de començar a assimilar algunes decepcions, a entendre que les coses no poden ser sempre com una voldria”.
Amb el pas del temps, Joana Maria Galmés ha esdevingut una sòcia de base més i ha viscut l’evolució del Gob com a “referent en temes ambientals i socials. Les lluites i demandes de sempre continuen sent vigents i necessàries. Hem avançat en temes de residus o de conservació d’espais naturals, però en temes territorials, urbanístics, de massificació turística i de transport pareix que encara anam amb la bena als ulls”.

Galmés recorda amb especial estima “la campanya de cala Petita, va ser una campanya molt guapa, amb repercussió a molta de gent”.

Back To Top
Search