skip to Main Content

La innocentada de la ZPR: molta de gent la va creure!

L’inici de les obres de l’estàtua megalòmana a Rafel Nadal, la troballa d’un dinosauri al passeig de la Sirena de Porto Cristo o la retirada de la ZPR, entre les innocentades publicades pels mitjans de comunicació dia 28 de desembre a les xarxes.

Retirada de la ZPR: molta de gent s’ho va creure

Cent per Cent va optar per una qüestió controvertida per proposar la seva innocentada. Anunciàvem la sorpresa de la retirada de la ZPR arran d’incompatibilitats amb l’aprovació del Pla General. Més d’un lector va escriure que “ja era hora” i molts digueren: “Esper que sigui una innocentada”. Fins i tot el delegat de Mobilitat, Sebastià Llodrà, se’n va fer ressò amb humor al seu compte de Twitter i agafant les paraules que havíem posat en boca seva, ho completà: “Ens han fet la clau del lloro! Però la burocràcia no ens aturarà. Com va fer l’esquerra abertzale per esquivar les decisions de Garzón, canviarem el nom a la ZPR. La mesura continuarà!”

Un dinosaure al passeig de la Sirena

El digital 07500 publicava la troballa del fòssil d’un dinosaure al passeig de la Sirena de Porto Cristo. Algun altre bromista hi afegia que l’animalot hauria viscut dins les coves del Drac…

L’emèrit, amb residència a Marivent

El diari Última Hora anunciava també que al retorn del seu exili a Abu Dhabi, el rei emèrit d’Espanya, Joan Carles I, amb nombroses imputacions per qüestions fiscals, establiria la seva residència al palau de Marivent. Ja és ben coneguda l’estima de l’emèrit per Mallorca, on, a més, diuen que hi té, almenys, una de les seves amigues, que l’ha visitat aquests dies a Abu Dhabi.

Comencen les obres del colós de Nadal

Manacor Comarcal mostrava l’inici de les obres per a la construcció del colós en honor de Rafel Nadal a l’entrada a Manacor des de Palma. El cert és que de moviment n’hi ha, en aquell redol!

Joan Viudès, a Ciutadans

El conegut tuitaire i influencer santanyiner, d’arrels manacorines, feia públic al seu compte de Twitter el seu ingrés a Ciutadans i es postulava com a candidat del partit d’Inés Arrimadas i José Ramón Bauzá a la batlia de Santanyí. L’animadversió de Viudès per José Ramón Bauzá és, com se sol dir, pública i notòria…

Back To Top
Search