Skip to content

La màgia dels Reis d’Orient omple els carrers manacorins

La il·lusió dels més petits quedà enlluernada pels personatges de fantasia de la colcada reial, que acumulà un retard d’inici important

Tal com havia estat anunciat amb el vídeo ja tradicional del delegat de Festes Artur Aguiló, enguany la colcada dels Reis canviava de traçat i també de punt d’arribada. El de sortida, el Parc Municipal, des d’on les carrosses de l’Estrella, de Ses Majestats Melcion, Gaspar i Baltasar i del carboner, a més de tots els personatges de fantasia que els acompanyaven, com ara alguns de la factoria Disney i d’altres com les Tortugues Ninja, partiren amb un retard important respecte de l’hora anunciada a tots els programes. El fred del vespre hagué de combatre amb la il·lusió dels més petits, que quan veien passar les carrosses reials carregades de regals i la desfilada infinita de personatges fantàstics s’encengueren com espires dins la nit.

El vespre per a Ses Majestats va ser llarg, com també ho va ser la nit, durant la qual repartiren regals a totes les llars del terme, si els havien deixat un quern de faves per als camells o un ribell amb aigua per espassar-se la set. Fos com fos, també va ser llarga l’espera per als improvisats espíquers, que hagueren d’entretenir el públic que esperava a la plaça del Palau. No és senzill per a ningú parlar davant un públicni entrentenir-lo quan el que volen sentir és la veu del rei Melcion més que no la d’un animador. Curiosa, ben curiosa,va ser la intervenció del líder de la comitiva reial. Melcion demanà als infants del públic que alçassin la mà si havien fet bonda. En veure que no hi havia unanimitat de bons al·lots, insistí: “Manos arriba, que la detengan, que es una mentirosa”. I així partiren cap a l’església i cap als carrers manacorins per repartir alegria, màgia i il·lusió a balquena.

Back To Top
Search