Skip to content

“La temporada ideal ser ascendir de categoria”

El Manacor ha creat una comissió per organitzar els actes del centenari. Una commemoració que arriba en un any de gran participació en el futbol base, però també amb el primer equip en les primeres posicions de la classificació i havent jugat la Copa del Rei. El president del club, Pere Mateu (Manacor, 1989), en dona els detalls.

Com celebrareu el centenari?
Hem fet una comissió i intentarem que hi hagi gent de tots els àmbits i està obert a tothom. Som conscients que el coneixement que té el club és limitat i hi ha gent que, per anys o èpoques que hi ha estat, tendrà més informació que nosaltres. La primera idea és que sigui un moment per ajuntar tota la gent que ha passat pel club i fer que la gent que s’ha distanciat, es torni a acostar.

No teniu cap acte concretat?
Ja vàrem tenir una primera reunió amb la comissió i vàrem coincidir en el fet que a final de temporada, durant el juny —perquè el centenari és el 23 de juny— farem un o dos sopars multitudinaris. La idea és fer actes els dies de partit i els faríem convidant els grups i la gent més involucrada, sabent que és impossible que tothom se senti tan representat com voldríem, són molts d’anys d’història. També ens agradaria tenir presència a les Fires i Festes que venen i tenim la il·lusió de fer una exposició de fotografies. Així mateix, ens consta, i col·laboram amb ells, que s’estan fent dos llibres per iniciativa privada. Un és d’història, l’altre d’anècdotes. Així mateix, pensam fer un partit de commemoració del centenari amb un equip potent.

Quina seria la temporada perfecta per commemorar el centenari?
Per una banda, podem estar contents del planter perquè és un dels anys que hi ha més equips del club. En són 25. També estam contents que sigui la temporada en què hi ha hagut un bot en l’àmbit del futbol femení. Sempre ens havia costat dur nines per fer grups, però enguany tenim un equip femení de futbol base que competeix. Per l’altra banda, hem de destacar el nivell del primer equip. La idea pel centenari era fer un equip per estar a dalt de tot i ascendir. I estam a posicions de play-off. Si ens hi ficam, enguany hi haurà partits d’anada i tornada i són partits que creen un ambient guapo. La temporada passada era important ficar-nos a la Copa del Rei perquè sabíem que aquesta era la del centenari. La temporada ideal ser ascendir de categoria, però sobretot que els darrers partits siguin guapos amb un bon ambient.

Vares assumir la presidència en un mal moment… Com ha canviat?
En l’àmbit econòmic ha canviat, sobretot perquè la Federació espanyola ha posat en marxa subvencions. Però el canvi més significatiu ha estat relacionat amb el nivell del primer equip, segurament per l’aposta de què havia de competir per estar a dalt. No va ser fàcil perquè vàrem estar a punt del descens, però vàrem fer feina. Hem intentat incorporar molta gent de Manacor que jugava a Tercera amb altres equips. L’any passat érem 15. A més, amb l’arribada de Jaume Mut, l’equip va enlairar. Enguany, les coses no anaven com creiem que havien d’anar i es va fer un canvi. Ara queden 12 o 13 jornades i està tot per resoldre.

Back To Top
Search