Skip to content

L’Ajuntament de Manacor posa en marxa el Servei municipal de Grua

El nou servei municipal començà a funcionar el passat dilluns. S’hi incorporaran dos nous conductors i s’espera que, progressivament, es pugui ampliar el servei, tant en conductors com en equipament.

JRSP

L’Ajuntament de Manacor ha posat en marxa el nou Servei municipal de Grua. Aquest dilluns ha pres possessió el primer conductor d’aquest servei, que ja ha començat a fer les primeres tasques, i un segon conductor s’incorporarà el proper dia 6 de maig.
Han presentat el nou servei, dimecres de matí, el batle de Manacor, Miquel Oliver; el delegat de Policia Local, Mateu Marcé; acompanyats de la Unitat de Trànsit de la Policia Local, comandada pel sotsinspector, Pere Taberner; i el nou conductor, Miquel Febrer.
Segons han informat, la grua municipal operarà en horari de 7 h del matí a 21 h del vespre, de dilluns a divendres, i es continuarà comptant amb servei extern per a cobrir serveis extraordinaris. Els ciutadans poden sol·licitar el servei telefonant a la Policia Local, al 971550063.
El nou servei té una durada prevista de 3 anys, i l’Ajuntament preveu incrementar-ne la plantilla progressivament, fins a un màxim de 4 conductors, encara que, com ha comentat el batle, “tots sabem les dificultats amb què ens trobam per augmentar el nombre de places”.
Entre les tasques que durà a terme aquest nou servei municipal hi ha la reordenació del Dipòsit Municipal de Vehicles, suport a tasques de senyalització viària i tasques de retirada de vehicles.
Mateu Marcé ha apuntat que el nou Servei Municipal de Grua suposarà reduir el temps d’espera dels ciutadans, a més d’una major agilitat per a poder dur a terme determinades tasques, com ara la retirada de vehicles abandonats en la via pública que compten amb expedient d’abandonament obert.
El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha remarcat el compromís de l’equip de govern per posar en marxa aquest nou servei, que permetrà proporcionar un millor servei a la ciutadania. Així mateix, ha expressat el seu desig d’“incrementar el nombre de vehicles del servei, com grues més ràpides i grues especials per a carrers estrets”. Actualment, segons les dades que se’ns han facilitat, hi ha 65 cotxes i 14 motos i ciclomotors dins el dipòsit municipal pendents de retirar, 16 vehicles a via pública a Manacor i Son Macià amb expedient d’abandonament, o 8 vehicles a via pública a la zona costanera amb expedient d’abandonament. S’espera que, amb aquest nou servei, es puguin agilitzar tràmits i, alhora, reduir costs.

Back To Top
Search