skip to Main Content

L’Ajuntament reconeix l’enorme tasca del Club Voleibol Manacor i els èxits dels seus jugadors i jugadores

L’Ajuntament de Manacor, en nom de tots els ciutadans i ciutadanes, ha volgut retre un senzill homenatge als jugadors del Club Voleibol Manacor que durant el cap de setmana passat han guanyat diferents competicions estatals. El primer equip masculí del club manacorí ha aconseguit una gesta històrica per a l’esport del municipi. I és que diumenge passat guanyaren el campionat d’Espanya de 1a Nacional, que se celebrà a Almeria, i han ascendit a la Superlliga 2. Així els jugadors Joan Sunyer, Miquel Gallego, Pedro Perelló, Juan Rodríguez. Ernesto Meléndez, Anderson Chourio, Andreu Català, Aleix Barceló, Xavier Roman, Joan Nadal, Francesc Mesquida, Juan Angel Rey; i el cos tècnic format per Diego Gallego, Jaume Febrer i Cristina Pol han rebut un agraïment en forma d’un petit obsequi per part del consistori.

També han estat homenatjades les jugadores manacorines Antònia M. Riera, Paula Sitges i Rosa Mesquida, que formen part de la Selecció Balear de Vòlei, i que es proclamaren Campiones d’Espanya en la categoria cadet femenina a Valladolid. El consistori també ha agraït la gesta del jugador Guillem Pont, que en el mateix torneig es proclamà subcampió d’Espanya amb la Selecció Balear cadet masculina de voleibol.

El batle de Manacor ha volgut donar-los les gràcies a tots i ha explicat que “hem viscut molt de prop les gestes que heu aconseguit, estam orgullosos de vosaltres perquè a més de dur el nom de Manacor molt més enllà de les nostres fronteres sou un exemple per a tots els ciutadans, us esforçau cada dia per millorar els vostres resultats i sabeu cooperar i fer feina amb equip i com a batle crec que aquests són uns valors en què s’hauria de fixar tota la ciutadania”.

Publicitat

Per part seva el regidor d’Esports, Miquel Perelló, ha destacat que “a més de l’homenatge merescut que avui feim als jugadors i jugadores del club que han vengut carregats de medalles dels diferents campionats, volem agrair al Club Voleibol Manacor l’exigència, el rigor i l’esforç que han fet i que fan per fer créixer aquest club i per millorar cada dia, per això volem tenir un detall amb tot el club”. Així el batle Pedro Rosselló i el delegat d’Esports, Miquel Perelló han entregat als responsables del club una placa commemorativa on es pot llegir la inscripció “L’Ajuntament de Manacor en reconeixement al Club Voleibol Manacor per la tasca de promoció i formació en voleibol i vòlei platja dels joves esportistes del nostre municipi”.

Back To Top
Search