Skip to content

L’esclat floral de primavera serà la imatge de les Fires i Festes

Les properes Fires i Festes de Primavera de Manacor ja compten amb una imatge que les identifica. Es tracta del cartell dissenyat per l’artista i dibuixant manacorí Antoni Galmés, que el jurat ha valorat com una “proposta que beu de les tendències actuals del disseny, senzill, innovador i que alhora és capaç de cridar l’atenció del públic de totes les franges d’edat”. Per aquest motiu l’obra ha resultat la guanyadora del Concurs de Cartells de les Fires i Festes de Primavera de Manacor d’enguany.

Però la tria de la imatge guanyadora no ha estat una tasca fàcil. “Estam molt contents perquè hem rebut un bon grapat de cartells i l’elecció de la imatge guanyadora no ha estat senzilla, com a regidor de festes he d’agrair a tothom l’enorme esforç que han fet tots els participants per pensar i elaborar una imatge original i que representi l’esperit de les Fires i Festes de Manacor”, explica el regidor de Festes, Mateu Juan.

Publicitat

El jurat d’aquesta edició l’han format els artistes Rafel Perelló, Maria Huerga i Catalina Julve, el dissenyador Joan Lliteras i el regidor de Festes, Mateu Juan. Tots ells han hagut de revisar els prop de trenta cartells que aspiraven a convertir-se en la imatge de les Fires i Festes 2016.

Tots els membres del jurat han destacat la varietat estilística i la qualitat de les obres presentades, les quals properament s’exposaran al públic. Cal recordar que, a més de rebre el premi, l’autor veurà la imatge guanyadora en els pòsters i els programes de festes que cada any edita l’Ajuntament de Manacor.

Back To Top
Search