Skip to content

L’Associació de Veïnats de Porto Cristo reclama que se’ls doni resposta a una instància presentada el juny passat

L’Associació de Veïnats de Porto Cristo ha sol·licitat aquesta setmana al batle de Manacor que doni resposta a l’escrit presentat el juny de 2022 en el qual es plantejaven distintes situacions que consideren rellevants sobre el nucli de Porto Cristo. Entre elles quines previsions contempla el PGOU per fer aparcaments, ja que se’ls informà que només n’hi hauria al c/ Navegants, fet que consideren “totalment insuficient”.
També demanen quan es posarà en marxa alguna de les 59 propostes del”Procés Participatiu de la plaça del Sol i la Lluna”; informació sobre els tràmits per recuperar el Punt Verd així com del projecte per a disposar de l’escola de 0 a 3 anys i la sala de teatre annexa.
Així mateix, insisteixen en la necessitat de fer més esforços per trobar un lloc on poder impartir l’FP de Manteniment d’Embarcacions així com de posar “franges limitadores” de velocitat al barri de Sa Torre, lloc habitual per fer carreres i on se circula a molta velocitat.
A més, en la instància presentada aquesta setmana, també es plantegen noves qüestions referides a la manca de neteja, a problemàtiques amb el clavegueram, a les quatre boques de fems inutilitzades i tapades amb uns plàstics s plaça de l’Aljub o també a l’execució de les obres de Ports de les Illes Balears a la primera línia de Porto Cristo així com la senyalització de la Costa d’en Blau i el carrer Bordils entre d’altres.
D’altra banda, l’Associació informa que el pròxim dijous 27 d’abril organitzen un debat electoral amb els caps de llista a l’Ajuntament de Manacor perquè expliquin les propostes que tenen referents a Porto Cristo.

Back To Top
Search