skip to Main Content

Les notícies de Foc i Fum

Es construiran 400 escoles noves dins la mar per respectar la distància de seguretat entre alumnes
El Govern ha anunciat la creació de 400 escoles noves per permetre el retorn a les aules dels alumnes abans de l’estiu. “Cal respectar la distància de seguretat i com que no tenim espai suficient, crearem escoles a rompre, com els xinesos. Haurà de ser al mar, que Mallorca amb tanta autopista ja no dona per tant”. Així, afegeix, “es callaran els pares, sempre demanant aules noves”.
Així mateix, Foc i Fum ha tengut accés a la prova pilot, que ja ha acabat, que consistia en traslladar l’IES Puig de sa Font, de Son Servera, a 5 km de distància de Cala Millor. La prova pilot ha estat un èxit, ja que cap alumne es pot escapar i és complicat sortir del pati per fumar porros.

Surt a córrer després de 20 anys de sofà i acaba a Son Espases
Un home de 45 anys fou ingressat ahir a Son Espasses després de córrer aproximadament 200 metres, moment en que tots els músculs del seu cos varen dir basta. Miquel J, veí de Palma, ha afirmat a Foc i Fum que no corria  des de que tenia 25 anys, però que amb “tota aquesta merda d’estar tancat, me vaig motivar molt i vaig partir a córrer sense ni tan sols encalentir” .
No és l’única persona que ha patit un incident després de que el govern de l’estat espanyol permetés als ciutadans sortir a passejar i a fer esport. Joan R, de Porreres, va decidir pujar a damunt la bicicleta, però resulta que la seva dona l’havia venuda feia 9 anys i ell no se n’havia adonat. Finalment, Margalida T, de Son Carrió va decidir reprendre la seva afició per la petanca, però com que l’esport s’ha de fer individualment, encara se va avorrir més del que és habitual.

Els alemanys amb residència a Mallorca podran anar a la plajta a partir d’avui
Segons ha informat el ministre Ábalos, els ciutadans alemanys amb segona residencia a Mallorca no només podran tornar tranquil·lament a les seves cases, sinó que a més podran anar a la platja i “allà on els hi surti dels ous, que  per això tenen diners”. Davant l’ expectació de diferents mitjans de comunicació, Foc i Fum ha preguntat al ministre a veure que passava amb els mallorquins i mallorquines, el ministres ha contestat: “Eh? Qui són aquests?”
Els hotelers s’han mostrat d’acord a aquesta mesura, perquè fer la pilota als alemanys és l’únic que saben fer, però després han dit que s’hi oposen perquè ho ha dit el PSOE, que és un partit de dretes, però no tant de dretes com a ells els hi agradaria. Finalment, la presidenta Armengol, ha dit que no hi està d’acord però que  “ok”.

El baciner de Sant Antoni de Manacor presenta un ERTO
El baciner de les festes de Sant Antoni de Manacor ha presentat un ERTO , els treballadors no essencials passaran a ser pagats pel “papa Estat”.
La colla de Dimonis seguirà cobrant el 100% del sou més dietes, desplaçament i farmaciola de Reflex. “El departament de dimonis és el més important”
Tots els sonadors es veuran greument afectats. “Ells cobren per lo fort que toquen, i no volen tocar més fluix, idò que els pagui “Papa Estado”, apunta el baciner.

Back To Top
Search