skip to Main Content

L’Escola de Mallorquí fa una crida als apassionats de la lectura i ofereix un taller de lectura i de comentari de contes

Després de l’interès suscitat amb el taller d’escriptura creativa que va oferir l’Escola de Mallorquí al curs passat, per al 2016-2017, l’Escola aposta per un taller adreçat a persones adultes dedicat a la lectura i comentari de contes literaris.

“Si us agrada opinar sobre una novel·la, un conte o una pel·lícula amb arguments consistents, si voleu trobar en la literatura una manera d’arribar a entendre la nostra pròpia humanitat o si teniu ganes d’experimentar emocions i recrear-vos en la bellesa literària sou els destinataris del nou taller de lectura que començarà el mes d’octubre”, explica la directora de l’Escola Municipal de Mallorquí, Emma Terés. El professor honorífic de la Universitat de Barcelona, Joan Manuel Homar, serà el professor encarregat d’aquest taller de lectura, que combinarà l’exposició teòrica dels elements essencials de la narració amb el comentari de diversos contes d’autors catalans i estrangers.

Joan Manuel Homar (Barcelona, 1952) és professor honorífic de la Universitat de Barcelona, després d’haver estat més de trenta anys professor titular del Departament de Filologia Catalana. Actualment practica la docència organitzant i impartint tallers literaris.

El taller té una durada de dotze hores i les classes es duran a terme al molí d’en Beió, seu de l’Escola de Mallorquí, en dos caps de setmana: 7 i 8 d’octubre i 14 i 15 d’octubre. Les sessions en divendres són de 17 h a 20 h i en dissabte de 10 h a 13 h. El termini de matrícula és del 8 al 21 de setembre i les places són limitades i seran admeses per ordre d’entrada. El preu de matrícula és de 50 € per als residents a Manacor i de 60 € per als no residents.

Back To Top
Search