skip to Main Content

Manacor també diu “No, i punt!”

L’Ajuntament de Manacor s’ha sumat a la campanya mitjançant la qual es treballarà conjuntament amb el Consell de Mallorca per evitar qualsevol acte de violència sexista a les festes que se celebren en tots els nuclis de població del municipi. Així des d’avui el consistori disposa de quatre pancartes que es col·locaran en llocs visibles durant les festes del municipi de Manacor i també en els actes multitudinaris que es trobin adients.

“Tot i que molta gent de Manacor pensa que això aquí no passa, aquesta campanya vol evitar que les agressions sexistes es vegin com una part més de determinades festes, volem deixar clar que a Manacor no toleram aquests comportaments”, explica la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Maria Bel Bauzà.

La campanya Mallorca lliure d’agressions sexistes. No i punt! compta amb la col·laboració del Consell de Mallorca i de molts dels ajuntaments de l’illa. Amb aquest missatge es pretén sensibilitzar i aconseguir una major corresponsabilitat social en l’abordatge de les agressions sexistes al carrer, enteses com les conductes exercides sobre una persona per motius de gènere, orientació sexual o aspecte físic.

Segons els experts són exemples d’agressions sexistes els comentaris ofensius o degradants, qualsevol comportament hostil contra algú que compti amb insults, burles o comentaris despectius sobre la persona, tocaments no desitjats que incomodin o violentin les persones que els pateixen o l’exhibició de símbols sexistes ofensius. Si formau part d’una entitat i organitzau activitats en què aquesta campanya pugui ser adient, contactau amb la delegació de festes de l’Ajuntament de Manacor: festes@manacor.org

Back To Top
Search