skip to Main Content

L’escriptor Pere Antoni Pons serà el pròxim convidat a “Els dilluns de l’Obra”

“L’evolució de Mallorca en l’obra de Guillem Frontera” és el títol de la conferència que l’escriptor Pere Antoni Pons oferirà el pròxim dilluns 12 de desembre, a les 20.00, convidat per l’OCB Manacor. L’esdeveniment tendrà lloc, com és habitual, a la seu de l’entitat (carrer de Jaume II, 15 B).

Pere Antoni Pons discorrerà sobre la vida i l’obra de l’escriptor Guillem Frontera i les connexions existents entre totes dues i l’evolució de la Mallorca –i l’Estat espanyol, i el món- dels darrers 50 anys. Tot plegat sense pretensions d’exhaustivitat, sinó més aviat cercant els detalls i les curiositats, més enllà d’unes certes línies i idees força.
Pere Antoni Pons i Tortella (Campanet, 1980) és escriptor i periodista. Entre d’altres obres, ha publicat els reculls de poemes “El verí dels àngels” (1999),“El fibló i la festa” (2003) i “Fervor tan fosc” (2006); el llibre entrevista “La vida, el temps, el món: sis dies de conversa amb Joan Francesc Mira”, i també les novel·les “La felicitat dels dies tristos” (2010), “Tots els dimonis són aquí” (2011) i “Si t’hi atreveixes” (2014). A més a més, és autor de la biografia “Damià Ferrà-Ponç. Cap al futur per la ruta de les arrels” (2012). Col·labora habitualment en diaris i revistes. Els seus treballs periodístics inclouen entrevistes, articles d’opinió, ressenyes de llibres, crítica literària i d’art, i reportatges de temàtica cultural i sociopolítica.

Back To Top
Search