Skip to content

L’ONCE de Balears reconeix amb dos premis la solidaritat d’Estel de Llevant i l’aportació de Pere Suñer a Aproscom

Les entitats manacorines Aproscom i Estel de Llevant han estat reconegudes amb un Premi Solidari ONCE 2016 cadascuna. Amb aquests guardons, que aquesta setmana han celebrat la seva cinquena edició, l’ONCE vol conscienciar la societat balear i fomentar els valors de la normalització, la solidaritat i la integració dels discapacitats perquè el seu exemple es pugui estendre a tot tipus d’organismes i individus.

Així, en la gala celebrada ahir dimarts al Teatre Principal de Palma els representants de les entitats manacorines varen pujar dues vegades a l’escenari. El premi ONCE dedicat a una ONG va anar a parar a l’Associació Estel de Llevant, “per la seva feina i la seva voluntat de millorar les condicions personals, socials i laborals de les persones amb problemes de salut mental i de les seves famílies en l’entorn comunitari en què viuen”. I poc després va ser Pere Suñer Sureda l’encarregat de recollir el premi ONCE dedicat a una persona implicada en la normalització de les persones que pateixen algun tipus de discapacitat. De Pere Suñer el jurat va destacar “la seva entrega i dedicació des de fa més de 25 anys com a directiu d’APROSCOM”. “El seu caràcter lluitador i la seva vocació solidària l’han portat a compatibilitzar la seva vida personal i professional, amb la seva voluntat d’ajudar a totes les persones que, com la seva filla, tenen alguna discapacitat intel·lectual”, destacaren des de l’organització.

Des de l’Ajuntament de Manacor acompanyaren i donaren l’enhorabona als dos premiats la delegada de Serveis Socials, Maria Isabel Bauzá, i el delegat de Serveis Generals, Joan Sagrera. La regidora de Serveis Socials va manifestar que “amb aquests guardons es reconeix l’esforç que fan moltes entitats i persones en favor de tots els que tenen una discapacitat o dels que estan en risc d’exclusió social” i agraí a l’ONCE, en nom de l’Ajuntament, els dos premis per a entitats manacorines. “Des de Manacor consideram que els premiats d’aquesta edició demostren que tothom té un paper important en la societat i que amb l’ajuda adequada tot és possible”, afegí Maria Bel Bauzá. A més d’Estel de Llevant i Pere Suñer, l’ONCE va reconèixer la feina feta per IB3 Ràdio, l’empresa Discubre i l’Oficina de Suport a Persones amb Necessitats Especials de la UIB.

Back To Top
Search