Skip to content

L’ou tengué el seu dia mundial a Can Lliro

La mateixa setmana ja s’havien encalentit motors. Tots els comerços del carrer de Ciutat i de la plaça de Sant Jaume havien col·locat als seus mostradors centres i decoracions amb ous. I la gent lliriana s’havia preocupat de fer-ne difusió. Tanta que fins i tot a la festa de l’ou manacorina hi acudiren les càmeres d’IB3. Ja d’horabaixa de prest els primers tapaires comparegueren a tastar les exquisides propostes de Miquel Gelabert, de Can March, i Catalina Rigo, de Can Lliro.

Les parets estaven decorades amb imatges de Mateu Bennàssar, però també amb impressions d’imatges aportades per Leo i per Papereria Muntaner, tot relacionat amb l’ou i la gallina. Un magnífic pòster amb 31 ous, els mateixos que any feia el Cafè Can Lliro, presidia la sala major, des d’on Antoni Riera explicà les bondats i els secrets de l’ou, amb la veu seva, però amb les paraules de la madona Catalina Rigo, que a més de manejar-se molt bé per dins la cuina, també es mostra hàbil amb la ploma.

Vi, cervesa, alegria i ensaïmada de la casa completaren una vetlada espectacular que molts ja esperen que es pugui repetir ben aviat. Mentrestant, a menjar ous, que duen colesterol del bo.

dsc_4990

dsc_5011

dsc_5084

dsc_5085

dsc_5089

Back To Top
Search