skip to Main Content

Pedro Rosselló es nega a valorar el seu any de gestió

Indignada. Així es mostrà Amanda Fernández quan en el ple de dilluns passat el batle es nega a respondre-li una pregunta que el PSOE, en temps i forma adequats, havia presentat amb dies d’antelació al ple. La pregunta demanava una valoració d’aquest primer any de gestió de Pedro Rosselló al capdavant de l’equip de govern format per PP, PI i AIPC.

El batle respongué a Fernández que feia “un ús abusiu del torn de preguntes, si ens atenem al que està establert al reglament” i apel·là a una sentència en aquest sentit. Rosselló va dir que “ja faré una roda de premsa per donar a conèixer aquesta valoració”.

Amanda Fernández no donava crèdit al que sentia i justificà l’evasiva del batle dient que “no tenen gaire a explicar perquè no han fet res: no hi ha apostes, no hi ha gestió, i ni tan sols tenen un equip de govern cohesionat (en referència a les al·legacions presentades per AIPC al PG).

Rosselló acabà dient que “la informació la tendrà, però quan jo ho trobi oportú. Ho vull fer d’una altra manera”.

D’altra banda, el Govern ha multat amb 17.500 euros finalment l’Ajuntament de Manacor per les accions duites a terme a s’Illot en vulnerar el precinte del subministrament elèctric per garantir corrent a alguns sectors de la vila costanera. Joan Llodrà demanà en el darrer ple quines eren les intencions de Pedro Rosselló, si deixar la qüestió tal com està o seguiria la via del recurs davant el TSJB.

Pedro Rosselló acceptà que “tot i que la sanció és molt més reduïda, hem considerat que tornar a plantejar davant la mateixa administració aquesta qüestió no tenia sentit, per tant, sí, anirem al TSJB, perquè pensam que no s’havia de considerar cap infracció per la nostra actuació, i que si n’hi havia havia de ser lleu”.

Llodrà replicà que “aquest és un tema que du el senyor batle personalment i que es resoldrà quan ell no serà batle, i s’ho haurà de menjar la senyora Riera, que no hi té res a veure. Em pensava que assumiríeu el mal fet. Per ventura jo no seré regidor, ni vós sereu batle, però potser en haver-hi una sentència, s’hauria de plantejar una dimissió”, acabà dient mentre senyalava un expedient de centenars de fulls sobre el cas.

Barracons al CEIP Ses Comes
Sebastià Llodrà demanà per les accions duites a terme per l’equip de govern entorn del centre de Ses Comes, l’únic del municipi encara sustentat amb barracons. Abans, però, Llodrà va recordà que dels 3.400 barracons que hi ha a l’estat espanyol, 3.400 són al Principat, 1.700 al País Valencià i gairebé 100 a les Balears. Fet que qualificà d’animalada. Catalina Riera explicà que hi ha hagut contactes amb la Conseleria entorn d’aquesta qüestió i que precisament la reunió que tenien pendent per tractar-lo no havia arribat per l’excés de feina que hi ha a la Conselleria. En tot cas, la delegada d’Educació entén que “la quota d’inversions grosses en matèria d’educació a Manacor ja està coberta per ara” (en referència a les obres de la nova escola de Son Macià).

Joan Gomila recordà que “no som massa donat a anar a manifestacions, he anat a dues, una amb la camiseta verda, amb en Pep Barrull devora, i l’altra per demanar l’institut del Port. Fa molts d’anys que anam darrere una escola nova”, digué, i tot seguit admeté que “tal vegada és per culpa de l’Ajuntament, culpa nostra, o culpa meva , si voleu, que no la tenim, perquè no hem estat capaços de posar a mans de la Conselleria un solar perquè s’hi construís”.

Back To Top
Search