Skip to content

Manacor i el Departament de Turisme de l’Ajuntament són presents a FITUR 2017 per promocionar el municipi

El municipi de Manacor es mostra en un dels aparadors més importants del sector turístic a l’estat. La Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR, ha obert les portes avui i acollirà fins al proper diumenge, 22 de gener, l’espai de promoció dedicat a Manacor. “Enguany volem convidar a descobrir tot el potencial que té el municipi de Manacor en patrimoni, natura, gastronomia i producte local”, explica la regidora de Turisme. Per això des del Departament de Turisme ofereixen als visitants de FITUR “catàlegs i fulletons que promocionen el turisme actiu, la natura i la cultura que es concentra al municipi de Manacor”, afegeix Antònia Llodrà.

De fet un dels objectius de les Illes Balears a FITUR serà mostrar-se com una destinació turística sostenible, cultural i gastronòmica i també impulsar el turisme d’hivern per descongestionar la temporada d’estiu. Precisament, els actes que organitza l’estand de les Illes Balears han començat amb la presentació del projecte Better in Winter, una campanya que pretén allargar la temporada turística i promoure les Illes com una destinació atractiva durant la tardor, l’hivern i la primavera.

L’estand de les Illes Balears, que ocupa uns 800 m² i se situa al pavelló 7 de la fira, és el lloc on s’ubica l’espai de promoció de Manacor. Des del departament de Turisme de Manacor indiquen que “no volem deixar de ser present a FITUR perquè som un municipi turísticament atractiu i diferenciat; i ho volem poder explicar en primera persona”. Els que visitin l’espai dedicat a Manacor hi trobaran catàlegs promocionals, guies de turisme rural, catàlegs de llocs d’interès patrimonial, guies de productes locals i algunes imatges dels racons més impressionants de Manacor en forma de pòster.

Back To Top
Search