Skip to content

Tomeu Seguí Campins toca a l’orgue del Convent

Dia 21 de gener a les 12 hores torna el cicle de concerts al Convent, amb l’organista Tomeu Seguí. Precisament fou aquest organista que inicià el cicle de concerts a l’església de Santanyí, conegut com a Plenum Organis Festival.

Seguí està vinculat actualment a l’orgue de Santa Maria la Major d’Inca, també al de Caimari i toca també de manera habitual a l’orgue de Santanyí. Obtingué el diploma d’orgue al Conservatori de Saragossa l’any 2004. Del gener del 2004 a juny del 2005, fou organista titular de l’Escolania de Blauets de Lluc. Formà part també de l’orquesta barroca Arx Musicae, com a clavicembalista. La seva formació es completà amb mestres com Luigi Ferdinando Tagliavini, Michel Radulescu, Peter Van Dijk,… L’any 2006 fundà el Festival Internacional de Música Antiga de Caimari on desenvolupà la funció de director artístic i coordinador, un festival que comptà amb figures com Gustav Leonhardt, Jordi Savall, Il pegaso… Ha perfeccionat la seva formació a la Civica Scuola di Milano (departament de música antiga) amb Maurizio Croci (clavicèmbal) i Lorenzo Guielmi (orgue), així com també forte piano amb Arthur Schoonderwoerd a L’ESMUC de Barcelona.

L’any 2009, crea l’escola de música a L’Eco escola Sa Llavor, essent professor de música, piano i clavicèmbal. De 2011 a 2013, es trasllada a Fribourg (Suïssa), per estudiar la formació de concertista d’orgue a l’Haute Ecole de Musique de Lausanne, sota la direcció de Maurizio Croci, i treballar com a organista titular de Siviriez, Le Cret i a l’Eglise de Cordeliers (Fribourg).

Ja al 2014, realitza concerts a Mallorca i gestiona el Festival Internacional de Música antiga de Caimari i crea, al costat de la Fundació és Convent, “Stylus Fantasticus”, un cicle de concerts amb visites concertades als orgues més prestigiosos de Mallorca.

Dissabte Tomeu Seguí acudeix amb un repertori que inclou peces de Kerll, Frescobaldi, Storace, Frogerber i Scarlatti. El concert coincideix amb una visita cultural de l’Associació es Convent d’Inca que visiten Manacor amb la col·laboració de l’Associació Cultural s’Agrícola.

Back To Top
Search