Skip to content

Marga Navarro i Kylla Borràs guanyen el Concurs de Fotografia de Lactància Materna

 

 Avui s’han duit a terme a l’Hospital de Manacor una sèrie d’actes amb motiu de la celebració de la sisena Jornada de la Lactància Materna del sector Llevant. La directora d’Infermeria, Francesca Rosa Rosal, que ha presentat l’acte, ha fet referència a la importància del vincle tan especial que suposa el moment de l’alletament matern. També ha destacat que des de l’Hospital es   potencia i promociona. Seguidament ha fet entrega dels premis del Concurs de Fotografia de Lactància Materna que enguany han estat per a Marga Navarro en representació del grup de mares de postpart amb la foto “ Batmama forever”, i per a Kylla Borràs Bertran i els seus fills Noah (2 anys 9 mesos) i Nil (3 mesos) amb la foto “Tandem”.

Després ha tingut lloc la xerrada sobre introducció de l’alimentació complementària a càrrec de Maria Antònia Puigrós, infermera i dietista. Antònia Reus representant de l’Abam lactància ha llegit el manifest d’enguany sobre alletament i treball. I finalment, les mares, pares i nadons de la comarca de Llevant que han assistit a la trobada han participat en la confecció d’una mandala natural amb l’ajuda de la professora de ioga, Isabel Díaz.

A partir d’avui al hall de l’hospital es pot  visitar l’exposició formada per les dotze fotografies més puntuades del concurs. 

lactancia-2

Back To Top
Search