skip to Main Content

Maria Antònia Sansó, nova presidenta del PP manacorí

Maria Antònia Sansó va ser proclamada presidenta de la Junta Local del Partit Popular de Manacor amb el 100 per cent dels vots favorables. Fins a 221 afiliats participaren en l’elecció. En el seu discurs, Sansó va animar tots els afiliats a “fer feina junts per tornar a governar a Manacor el 2019”. Sansó agraí la presència del president del PP balear, Biel Company, i la “feina feta fins ara” pel seu predecessor en el càrrec, Nofre Ferrer. Company es va felicitar “d’haver aconseguit una única candidatura” i va remarcar que “Manacor té un gran batle, Pedro Rosselló, i a partir d’ara, també, una gran presidenta per continuar defensant els interessos de tots els manacorins”.

Pedro Rosselló: “No m’aferraré a un lloc per una qüestió personal”

Uns dies abans del congrés, a la roda de premsa per presentar la candidatura conjuta, Rosselló havia dit:”Aquestes darreres setmanes he reflexionat molt sobre la meva persona i sobre com podia fer el millor servei al partit. Em falta motivació i il·lusió. Na Maria Antònia tendrà molta feina per motivar els votants i la gent del partit.”, també va esmentar una conversa amb Gabriel Company: “Vaig tenir una conversa llarga amb el president regional en la qual li vaig manifestar que sempre he estat a disposició del partit. Jo mai seré una nosa pel partit, no m’aferraré a un lloc per una qüestió personal. Si em vaig presentar al seu moment era perquè m’ho havien demanat. Ara teníem molt clar que havíem d’arribar a un acord.”

Antoni Mercant: “El batle és el batle i no se sentirà ni més fluix ni més fort que abans”

El nou secretari general del partit, Antoni Mercant, es mostra satisfet per la participació i el resultat. Diu que més que una renovació és una regeneració. “Entra nova gent, amb moltes ganes de fer feina, i també hi ha gent de tota la vida.” No creu, però, que hi hagi un canvi transcendental dins el PP de Manacor: “Més que fer un gran canvi el que procurarem serà tenir unes maneres de fer feina més actives i més properes a la ciutadania. Hem de pensar que la gent és allà on és perquè el poble els hi vol. Hem de pensar que feim feina amb un objectiu, que la ciutat creixi i es consolidi com a potència social i econòmica.”

Respecte si la nova presidenta serà la futura cap de llista, diu: “Per això encara falten dos anys, no hem d’avançar esdeveniments”. I sobre la figura de Pedro Rosselló puntualitza: “Pens que el batle és el batle i ara no se sentirà ni més fluix ni més fort que abans. No crec que la seva figura es vegi debilitada, en tot cas serà reforçada perquè el partit està amb ell.”

Reaccions dels grups municipals:

Miquel Oliver, MÉS-Esquerra: “El gran perdedor és Pedro Rosselló”

D’aquí en surt un gran perdedor,Pedro Rosselló, a qui els seus han humiliat i obligat a una rendició incondicional. A part d’això el nou equip encapçalat per Sansó i Mercant seran tant o més de Company i de Rajoy que la direcció que surt, amb tot el que això significa.

Núria Hinojosa, PSIB-PSOE: “El PP arrossega problemes interns”

Des d’aquest grup municipal ens alegram que una dona jove es posi al capdavant del Partit Popular de Manacor i li desitjam molta sort en la laboriosa tasca de reconstruir un partit que arrossega problemes de divisió interna.

Carles Grimalt, Volem-Manacor: “Sansó ve de fer feina per Sion Mascaró…”

Ens alegram que hagi sortit una dona, és una cosa positiva. Per altra banda, Maria Antònia Sansó ve de fer feina per Sion Mascaró… Esperam que faci una política per la igualtat dels ciutadans i que no vagi a afavorir empreses o a famílies poderoses de Manacor.

Catalina Riera, el PI: “Felicitam la nova presidenta”

Des de Proposta per les Illes Balears, entenem que després de renovar la junta autonòmica i la de Mallorca, han començat la renovació de les juntes locals, cosa que consideram molt normal. Aprofitam per felicitar la nova presidenta.

Back To Top
Search