Skip to content

“Sa Coma ja va ser declarada la quarta millor platja de l’Estat”

A Sant Llorenç la concessió de manteniment de platges és compartida. Agustí Rosselló du la de Cala Millor per un cost de 450.000 euros anuals més variables, mentre que la licitació de sa Coma la du directament Costes, des de Madrid. Ara mateix, aquesta concessió, i per un espai de més de 25 anys, està en mans de Redó, SA. Qui té la concessió de les platges?

Segons explica Colau Bordal, delegat de Turisme de l’Ajuntament llorencí, la concessió de la platja de Cala Millor “ho inclou tot: socorristes, neteja d’arena i del primer metre d’aigua, activitats de lleure per a infants…”. La valoració que en fa és positiva: “En tenim un seguiment setmanal, el contracte es compleix totalment. Tant sa Coma com Cala Millor tenen bandera blava, i de fet sa Coma ja va ser declarada la quarta millor platja de l’estat.

“Hi haurà canvis en la licitació de l’any que ve”

Antònia Llodrà és la delegada de Turisme de l’Ajuntament de Manacor. Ens conta que la concessió de les platges de Manacor la té Matambrito. És una licitació per un any, de 180.000 euros. L’empresa s’encarrega dels serveis de socorrisme, neteja i manteniment, dutxes i lloguer d’hamaques i para-sols. Enguany en aquesta licitació hi ha hagut canvis respecte l’any passat i és que el quiosc no ha sortit amb el mateix lot. Tanmateix, l’ha tret la mateixa empresa, perquè no n’hi va haver d’altra que s’hi presentàs. La regidora ens informa que de cara a l’any que ve, probablement també hi haurà canvis.

Back To Top
Search