Skip to content

Minut de silenci per homenatjar la darrera víctima de violència masclista

Els representants de l’Ajuntament de Manacor han guardat un minut de silenci com homenatge a la veïnada de Palma Celia Navarro, assassinada per la seva parella dimecres passat. A les dotze del migdia ciutadans de Manacor, representants polítics i treballadors municipals s’han concentrat davant les portes de l’Ajuntament per fer el minut de silenci en rebuig a la violència masclista.

Des del consistori manacorí lamenten profundament l’assassinat masclista d’aquesta veïnada de Palma i manifesten el seu condol als familiars i a l’entorn més proper de la víctima. Com a senyal de dol s’ha afegit un crespó negre a la pancarta de rebuig a la violència masclista que penja del balcó de l’Ajuntament.

Amb aquest assassinat ja són sis les dones que han mort enguany a causa de la violència masclista a Balears. L’Ajuntament de Manacor aprofita per manifestar el seu rebuig més profund envers la violència cap a les dones i es reafirma en el seu ferm compromís per construir un municipi lliure de violències masclistes.

Back To Top
Search