Skip to content

No es canviaran els accessos al polígon agroalimentari perquè “no respon a l’interès general”

“No és casual que la insistència d’aquesta empresa es produeixi a només quatre dies de les eleccions municipals” ha afirmat el batle, Miquel Oliver.

L’Ajuntament de Manacor mantendrà els accessos planificats al polígon agroalimentari, tal i com recomanen els tècnics municipals, tot i que una empresa comercial ha sol·licitat a l’Ajuntament de Manacor la modificació dels accessos al polígon agroalimentari. Concretament, l’empresa ha sol·licitat a l’Ajuntament de Manacor l’autorització d’un vial d’accés exclusiu al supermercat que vol construir en aquest indret.

Fetes les consultes tècniques oportunes, tant la Policia Local com el departament d’Urbanisme coincideixen que aquesta modificació no està justificada i que suposaria una alteració del que s’ha planificat d’acord amb els processos de participació i transparència corresponents. El departament de Trànsit de la Policia Local ha determinat que la construcció d’aquest vial d’accés exclusiu de la Ronda del Port a la nova nau comercial que està projectada al polígon agroalimentari no té justificació respecte de l’interès general, i així mateix s’ha traslladat a l’empresa en múltiples ocasions.

El batle, Miquel Oliver, ha declarat que la seva responsabilitat és defensar l’interès general per damunt de l’interès particular, així com respectar les decisions dels tècnics municipals. També ha afegit que creu que “no és casual que la insistència d’aquesta empresa es produeixi a només quatre dies de les eleccions municipals. La intenció d’incidir en una decisió municipal en plena campanya electoral és una pràctica que de cap manera accept i consider que no és de rebut”.

Per la seva banda, la coneguda empresa, una cadena de supermercats, ha expressat el seu desacord amb la decisió de l’Ajuntament de Manacor de no permetre la construcció d’aquest vial d’accés exclusiu a les seves instal·lacions. També ha volgut destacar que un punt central de les accions del Govern durant aquesta legislatura “ha estat, precisament, la mobilitat, i més concretament la mobilitat del nucli urbà de Manacor”, fet que entraria en contradicció si s’aprovassin projectes que poden comprometre la mobilitat de la ronda del Port i que poden provocar col·lapses de trànsit.

Back To Top
Search