Skip to content

“No m’agrada la gent que diu ‘és que el jovent d’avui en dia…’ perquè tenim un bon jovent”

Aquesta setmana s’ha presentat una nova edició de la Bicicletada Solidària que organitza l’IES Porto Cristo, que enguany destina la recaptació a Aspanob.

Amb la presència del batle Miquel Oliver i de la directora general d’Innovació i Primera Infància, la manacorina Amanda Fernández, es va presentar aquesta setmana una nova edició de la Bicicletada Solidària, que va néixer a l’IES Porto Cristo i que aquests darrers anys ja s’ha estès a la resta d’instituts de secundària del municipi. De fet, la directora de l’IES Porto Cristo, Xisca Bonet, manifestava el seu desig que “qualque any ens puguem ajuntar tots els participants en un lloc d’arribada unificat”.

L’edició d’enguany de la Bicicletada destinarà la recaptació (cada participant hi aporta les seves pedalades i tres euros) a Aspanob, l’associació que va néixer per ajudar els infants malalts de càncer i les seves famílies.

Amb el lema “Sempre endavant”, tots els participants de tot el municipi pedalaran, idò, per ajudar que Aspanob pugui continuar fent la seva tasca.

El batle Miquel Oliver es mostrà satisfet que iniciatives com aquesta surtin dels centres educatius.

Back To Top
Search