skip to Main Content

Prop de mil esportistes s’han posat en marxa a Manacor per les malalties mentals i del cor

Les proves esportives solidàries s’han acumulat a Manacor durant aquest cap de setmana gràcies a la VI Cursa popular 10 km Ciutat de Manacor, que dissabte capvespre va omplir els carrers del centre de la ciutat d’atletes solidaris, i la VII Marxa del Cor, que el Servei de Medicina Esportiva del Consell de Mallorca va organitzar per la Via Verda. Els participants a la cursa de dissabte amb la seva inscripció feren una petita donació a l’entitat Estel de Llevant, que treballa per la integració social, el desenvolupament i la millora de les condicions de vida de les persones afectades per malalties mentals.

Els entorns de la plaça de l’Abeurador dissabte capvespre eren ben plens d’atletes disposats a córrer els deu quilòmetres de cursa solidària que organitza l’associació Triman. A les 17.30 h es donà la sortida a les diferents modalitats de la cursa i uns cinc-cents atletes començaren a córrer pels carrers de Manacor. Guillem Duran i Magdalena Vicenç van guanyar les primeres posicions de la prova.

“Estam molt orgullosos dels nostres clubs esportius, de la gent que s’implica en l’organització d’esdeveniments que permeten oferir als nostres ciutadans esdeveniments esportius i solidaris”, destacà el regidor d’Interior i Esports, Miquel Perelló. “Vull recordar que Manacor ha estat reconegut com un dels municipis que més esdeveniments esportius acull a les Balears, aquesta és una fita que ens ha de fer sentir orgullosos i des de l’Ajuntament estam agraïts a tots els que ho han fet possible”.

Tot i que el temps no acompanyava, no va aturar als més de 200 participants que van participar de la marxa organitzada pel Consell de Mallorca. La ruta va transcórrer a partir de les 10.30 h del matí pels 15 quilòmetres de via verda que separen Manacor i Sant Llorenç.

La Marxa del Cor és una iniciativa del Servei de Medicina de l’Esport del Consell de Mallorca, que es du a terme des de fa sis anys a diferents municipis i que compta amb la col·laboració de diferents clubs de marxa nòrdica de l’illa i de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, entre d’altres.

Back To Top
Search