Skip to content

Pedro Quetglas, Rafel Perelló i Marina Melis s’enduen els premis als millors estudiants universitaris del curs 2015-2016

 Pedro Quetglas, Rafel Perelló i Marina Melis són els tres millors estudiants universitaris del municipi de Manacor. Així ho certifica el Premi als Estudis Universitaris del curs 2015-2016 que l’Ajuntament i el Centre Universitari de Manacor han concedit a cadascun d’ells. Els estudiants han rebut el premi en una senzilla cerimònia al Centre Universitari de Manacor a la qual han assistit Pedro Rosselló, batle de Manacor; Catalina Riera, regidora d’Educació; Jaume Rigo, gerent del Centre Universitari, i els alumnes premiats acompanyats de les seves famílies.

Els alumnes premiats sabien que tots tres pujarien al podi que reconeix els tres millors estudiants del curs passat, però no coneixien en quin ordre havien quedat. A les onze i mitja el gerent del Centre Universitari ha donat la benvinguda a tothom i ha fet pujar els tres estudiants. Pedro Quetglas Barea, estudiant de medicina a la Universitat de Lleida, ha obtingut la millor qualificació del municipi en aquest darrer curs amb una nota mitjana de 9,77 i una matrícula d’honor.

Rafel Perelló Roig, dels estudis de màster d’enginyeria electrònica a la Universitat Politècnica de Catalunya, s’ha proclamat segon millor estudiant de Manacor amb una nota mitjana de 9,76 i cinc matrícules d’honor. I finalment Marina Melis Adrover,   estudiant del màster d’innovació pedagògica a la Universitat Ramon Llull, amb una nota mitjana de 9,63 i una matrícula d’honor, ocupa la tercera posició quant a qualificacions dels estudiants manacorins.

La regidora d’Educació, Catalina Riera, felicità els premiats “perquè tot això no és el fruit d’una casualitat, vos heu posat un objectiu i amb molt d’esforç l’heu aconseguit”. Riera també s’adreçà a les famílies, “els pares, les mares i tots els que els acompanyau perquè els heu transmès el valor de l’esforç, de la constància i de la responsabilitat des de petits, enhorabona”, va concloure Riera. De fet, els objectius principals d’aquests premis són els de fomentar l’estudi i la cultura de l’esforç acadèmic entre la població, fer un reconeixement públic a aquells estudiants que demostren tenir el millor nivell acadèmic del municipi i posar la seva tasca com a exemple per als joves que comencen a estudiar i la població en general.

D’entre les desenes d’estudiants amb expedients acadèmics brillants que s’han presentat a aquests premis, el tribunal qualificador ha seleccionat els tres millors, atorgant a aquests alumnes la dotació econòmica del premi, que és de 500 € per al guanyador, 300 € per al segon classificat i 200 € per al tercer.

Back To Top
Search