Skip to content

Pedro Rosselló: “Jo mai seré una nosa per al partit”

Pedro Rosselló i Maria Antónia Sansó han comparegut en roda de premsa per a anunciar la presentació d’una única candidatura per al congrés local del pròxim dia 27, que serà presidida per Sansó.

Ha encetat els parlaments l’actual batle de Manacor, Pedro Rosselló, per fer un resum de la situació:

“Avui és un dia important pel PP de Manacor, per Manacor i pel PP de les Illes Balears. Som aquí na Maria Antònia i jo per mostrar que tenim responsabilitat de partit, que aprenem del passat. Venim d’etapes complicades, d’enfrontaments i de divisions que a vegades han tengut conseqüències indesitjables. La nostra responsabilitat era parlar, valorar quina visió i quina perspectiva tenim del partit de cara al 2019. No hi ha més objectiu que fer un partit unit, fort i sense divisions, per remar en la mateixa direcció: guanyar les eleccions municipals a Manacor i contribuir a guanyar les autonòmiques, que Gabriel Company sigui president de les Illes Balears.” A continuació ha parlat de l’àmbit personal: “Aquestes darreres setmanes he reflexionat molt sobre la meva persona i sobre com podia fer el millor servei al partit. Em falta motivació i il·lusió. Na Maria Antònia tendrà molta feina per motivar els votants i la gent del partit.”, també ha esmentat una conversa amb el president Gabriel Company: “Vaig tenir una conversa llarga amb el president regional en la qual li vaig manifestar que sempre he estat a disposició del partit. Jo mai seré una nosa pel partit, no m’aferraré a un lloc per una qüestió personal. Si em vaig presentar al seu moment era perquè m’ho havien demanat. Ara teníem molt clar que havíem d’arribar a un acord.” Així que ha detallat com havien arribat a l’entesa: “Li vaig plantejar a na Maria Antònia si podíem arribar a un acord. Ha estat bo de fer entendre’ns, no tenia sentit anar separats quan tots dos tenim el mateix objectiu, guanyar les eleccions.” I ha afegit: “També li vaig dir que no volia càrrecs representatius, però que m’agradaria estar dins la junta local, per sumar i per tornar a agafar il·lusió”.

En el seu torn, Maria Antònia Sansó ha reforçat la importància de l’acord: “El que és més important és pensar en el partit. Agraesc al batle que en tot moment hagi volgut parlar. Pareixia que partíem de distints projectes però al cap i a la fi tots dos volem el bé del partit.” També ha fet referència a la motivació: “Probablement jo i la gent que m’empeny tenim més il·lusió”. I també ha tengut paraules d’agraïment per Rosselló: “En Pedro és un gran batle en termes municipals, un gran gestor i li hem de reconèixer la manera com du el pacte.” Per últim ha parlat del projecte: “El projecte que tenc pensat i consensuat amb en Pedro és un equip format tant per gent jove com per gent del partit de tota la vida, en tots els casos gent feinera i amb il·lusió”

Tots dos criden a la participació per dia 27, dia en què es durà a terme el congrés: “Hi ha una candidatura única, però la participació de tots és molt important.”

Back To Top
Search