Skip to content

Presentació i projecció del documentari “Ermita de Manacor” en el pròxim Dilluns de l’Obra

Dilluns vinent, dia 3 de desembre a les 20 h, tendrà lloc al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18) la projecció del documentari “Ermita de Manacor” organitzada per l’OCB-Manacor. Durant la presentació, En José Leoncio García Mallada, director i guionista del vídeo, ens explicarà de quins capítols consta, quines persones hi intervenen i, finalment, ens farà un comentari sobre un report jurídic encarregat per la Comunitat del Convent dels Dominics de Manacor.

El vídeo, que forma part del programa televisiu “Sal i Llum”, explica la història de l’ermita de Santa Llucia (anomenada també de la mare de Déu del Roser o des Frare Olesa) fundada per una comunitat d’ermitans a mitjan segle XVIII damunt un pujol de 212 m d’altitud, a devers dos quilòmetres de Manacor anant cap a Felanitx.

En José Leoncio és advocat, agent i corredor d’assegurances, professor de piano i empresari. Després de cinc anys dedicats professionalment a la música, es feu càrrec dels negocis familiars dedicats a les assegurances i els serveis fins que es jubilà. D’aleshores ençà es dedica a la divulgació de programes socials, culturals, religiosos i musicals per TV Manacor, Popular TV i Canal 4. En total, més de 500 vídeos penjats a Youtube amb el nom “Sal i Llum” dins els anys compresos entre el 2004 i el 2014.

Back To Top
Search