Skip to content

Prop de 400 persones participen en la primera trobada de “Feim Cuina”

Varen dinar de plats casolans a l’Hipòdrom de Manacor diumenge 12

Diumenge 12 de març va tenir lloc la primera trobada de “Feim Cuina”, la pàgina de Facebook a la qual es comparteixen receptes culinàries i que administren les manacorines Nena Massanet i Antònia Valcaneras. El varen fer tot coincidint amb el seu segon aniversari.

Per celebrar-ho, varen organitzar un dinar multitudinari a les instal·lacions de l’Hipòdrom de Manacor. Hi varen assistir prop de 400 persones. “Tot va anar rodat, tothom va dur un plat fet de casa per compartir i allà hi havia fogons i microones per poder encalentir”, assegura Massanet. Els i les assistents varen fer receptes per compartir de tota classe i per a tots els gustos. Caragols, cocarrois, pilotes de sèpia en la seva tinta “que es fonien dins la boca”, aguiat, coves de porc, braços de gitano o galletes dolces, entre molts altres. Això sí, “tot boníssim, casolà i acabat de fer”, segons explica una de les organitzadores de l’esdeveniment.

Tothom hi cabia

Al dinar, hi havia gent de totes les edats. Massanet explica que hi varen anar des d’un nadó de 15 dies fins a persones de més de 90 anys. I és que “en aquest grup hi cap tothom i està prohibit riure’s de ningú, això no es pot permetre”. Tot i això, detalla que “va faltar molta gent perquè estaven malament, aquell dia hi havia molta passa de panxa”.

Ara bé, les portes de l’Hipòdrom no es varen tancar en cap moment i hi va haver persones que hi varen anar durant l’horabaixa per passar una estona. I és que durant tot el capvespre hi va haver festa i rialles. “Va venir un grup de música i vàrem ballar ball de bot i ball en línia —que hi havia quatre professors—, en definitiva, vàrem posar música de tota classe”.

En conjunt, poden dir que aquesta primera trobada va ser un èxit. Una prova d’això és que la gent ja demana un segon dinar de “Feim cuina”. “Tot han estat alabances”, afirma Nena Massanet.

L’administradora de la pàgina recorda que varen fer davantals a posta i que encara en tenen per vendre.

Back To Top
Search