skip to Main Content

Propostes per al cap de setmana

Divendres 30

Nadal Col·lectiu. A partir de les 18:00, capvespre musical, a la Plaça de Ramon Llull. A partir de les 20:00, concert homenatge (nit de versions), amb els grups Ramonikos (Ramones), Ugly Bitches (System of a Down) Purple Head (Deep Purple), Electric Drill (Mr Big) i Eliminator (ZZ top), a la plaça de Ramon Llull. Ho organitza: Renou Col·lectiu.

Arribada dels patges reials. A les 17:00, a la plaça de l’Església de Porto Cristo. Col·locació de la bústia reial a fora de l’Oficina Municipal. Xocolatada per a tots els assistents. La bústia reial estarà col·locada fins dia 4 de gener per arreplegar totes les cartes dels nins i nines de Porto Cristo.

Parc infantil de Nadal a Sant Llorenç. De les 16:00 a les 20:00h, al poliesportiu Margalida Fullana. Preu: 3 € pels residents i 6 pels no residents (cal dur acreditació).Atraccions per a totes les edats.

Concert de la Coral Gent Gran Punta de m’Amer i de la Banda de Música de Sant Llorenç. A les 19.30, a l’Auditori de sa Màniga. Entrada: 2 €

Dissabte 31

Nit de Cap d’Any a Manacor, a les 23.30 h, a la plaça del General Weyler. Gala presentada per en Lluc i na Montse, que animaran les campanades per a rebre el 2017. I també hi haurà concursos, premis, la primera autofoto de l’any…

Concert Jove, amb els grups Lo Pegatino i Alpencloud. A partir de la una i mitja de la matinada, a la plaça de Ramon Llull. Ho organitza Xítxeros amb Empenta.

Nit de cap d’any a Sant Llorenç, amb l’actuació del grup IPOPS i DJ. A partir de les 23:30, a la carpa de la plaça de l’Església de Sant Llorenç.

Sant Silvestre carrionera, a córrer! A càrrec del Club Esportiu ses Paparres. A les 16:00, partida de la plaça Mossèn Alcover de Son Carrió.

Back To Top
Search