Skip to content

Propostes per al cap de setmana

Divendres 20

Lectura de poemes musicada i acompanyada de dibuixos extrets del poemari “Trespols, vers als colors” d’Antoni Truyols Bonet i il·lustrat pel pintor Joan Artigues Fiol. A les 20 hores, a la Institució Antoni Maria Alcover.

Encesa del fogueró de Sant Antoni a Cales de Mallorca, a les 20:00.

Dissabte 21

Concert d’orgue a càrrec de Tomeu Seguí Campins. A les 12 hores, al Convent de Sant Vicenç Ferrer.

Beneïdes de Sant Antoni a Porto Cristo, a les 16:00.

Els Amics del Museu d’Història de Manacor han organitzat una visita a l’Arxiu Capitular de Palma i a l’exposició “La dinastia Ming. L’imperi daurat “ a la Fundació La Caixa del Gran Hotel. La visita a l’arxiu serà de la mà de Joana Pastor, es visitaran alguns dels indrets reservats als investigadors i es donaran tota una sèrie d’explicacions sobre els llibres més antics i interessants que es conserven en aquest arxiu. En acabar aquesta visita està previst anar cap al Gran Hotel, on es podran conèixer tota una sèrie de tresors provinents del Museu Nacional de Nanjing, un dels més importants de la Xina i que molt poques vegades han sortir del seu país d’origen. Sortida a les 8:45 del Museu o directament a la Porta de l’Almoïna de la Seu a les 9:55. Possibilitat de quedar a dinar en el Gran Hotel. Preu socis: 3 €; no socis: 5 € (dinar apart).

Fogueró, torrada i dimoniada, a les 19:00, a la plaça del Llop de S’Illot. A continuació, vetllada de ball de bot.

Missa i completes de Sant Antoni, a les 19:00 a Son Negre.

Concert homenatge a Ramon Llull. A càrrec de Marta Matheu, soprano; Josep-Ramon Olivé, baríton; Sílvia Bel, rapsoda Orfeó Català; i Salvador Brotons, director de l’Orquestra Simfònica Illes Balears. A l’Auditori de Manacor a les 20 h. Entrada: 10€.

L’home més fascinant del món, de la Cia. Marino e Marini. A la Sala la Fornal (c. Coves dels Hams, 4). Dissabte 21 de gener, a les 20 h, i diumenge 22 de gener, a les 19 h.

Diumenge 22

Beneïdes de Sant Antoni a Manacor, a les 11:00.

Beneïdes a Son Macià, a les 15:30, i a conti- nuació ball de bot.

L’home més fascinant del món, de la Cia. Marino e Marini. A la Sala la Fornal (c. Coves dels Hams, 4). Dissabte 21 de gener, a les 20 h, i diumenge 22 de gener, a les 19 h.

Back To Top
Search