Skip to content

Propostes per al cap de setmana

Divendres 4

Xerrada: Què hi ha darrera la roba que duc?, organitzada per S’Altra Senalla. La Campanya Roba Neta ens acosta la realitat de les persones treballadores a la indústria global del tèxtil. A les 20 hores, a l’Espai Na Camel·la.

Patrimoni musical III. Els germans Lluís Xavier i Miquel Àngel Flores vendran juntament amb balladors i sonadors de Tortosa per explicar els paral·lelismes de la jota de ball entre Mallorca i el País Valencià. A les 19:00, a l’Escola Municipal de Mallorquí, al molí d’en Beió (pg. Ferrocarril, 79).

Concert: Glissando Big Band interpretarà a Vicens Martin. A les 20:00. Sala 1 del Teatre de Manacor. Entrada: 9 €.

Tardor poètica. Pedra viva, un espectacle d’Oh, Foll Amor! que proposa un recorregut per l’obra poètica de Blai Bonet. Selecció de textos i recitat: Pau Sanchis. Composició, guitarra i veu: Josep Vicent Tallada. Percussió, veus, harmònica, acordió i melòdica: Samuel Iborra. A les 20.15 h, a la Biblioteca de Manacor.

Dissabte 5

Presentació i projecció del curtmetratge del jove vilafranquer Samuel W. Sansó “Cartes al més enllà”. Amb la participació especial de Toni Gelabert i Antoni Truyols i amb joves actors i actrius amateurs. A les 20:00 h, en el Teatre Municipal de Vilafranca.

Cursa 57 K, coorganitzada per l’Associació Estel de Llevant i per C.E. Impossible 365 amb un doble objectiu solidari. A partir de les 9:00, a la Via Verda Artà- Manacor.

Concert del grup vocal “Quatre de cor”. A les 20:00h, a l’Espai 36, (c. Major, 36 – Sant Llorenç). Entrada: 5€.

Vida i miracles de n’Aineta dels matalassos, a càrrec de Can Desbuc. A les 20:00 al Teatre de Manacor, Sala 3. Entrada: 7 €.

Black or white, història dansada del bé i del mal. A l’Auditori sa Màniga a les 19.30 h. Gratuït.

 

Back To Top
Search