skip to Main Content

La Via Verda Artà-Manacor acollirà aquest dissabte la cursa solidària 57 K

La Via Verda acollirà aquest dissabte, 5 de novembre, a partir de les 9 del matí la Cursa 57 K, coorganitzada per l’Associació Estel de Llevant i per C.E. Impossible 365 amb un doble objectiu solidari.

Els atletes podran escollir entre diverses distàncies: des dels 3.000 metres per a aquells que s’inicien en aquest esport passant pels 10.000 metres, els 21 km, 42 km i 57 km per als més agosarats. Aquesta distància serà també la que recorreran els atletes amb ‘handbike’. Paral·lelament hi haurà una caminada solidària de ‘nordic-walking’.

La cursa es desenvoluparà a la Via Verda —municipis d’Artà, Son Servera, Sant Llorenç des Cardassar i Manacor— en un terreny que és una mescla de grava i terra compactada amb desnivells no massa pronunciats que poden arribar a un màxim del 3-4%. Totes les sortides es faran des de l’estació d’Artà, excepte les dels participants al nordic-walking.

Els fons recaptats amb aquesta cursa es destinaran a un doble objectiu: la campanya “Un nou per a la salut mental”, que al llarg del 2016 du a terme l’Associació Estel de Llevant per aconseguir recursos per a la nova seu de l’entitat a Manacor i que compta amb el patrocini de Janssen, Obra Social La Caixa, Colonya Caixa Pollença i Casal Mallorquí, i els projectes que C.E. Impossible està desenvolupant a Guatemala, concretament al nucli Potrero Carrillo amb un projecte integral basat en la construcció d’una escola a més de la distribució de vitamines entre els nins i nines de 6 a 24 mesos, conferències motivacionals per als joves i festivals de pallassos per als més petits.

Back To Top
Search