Skip to content

Propostes per al cap de setmana

Divendres 2

Ramon Llull a la recerca de la veritat. Cantata infantil per a cor i agrupacions Orff. Música i direcció musical, Francesc Vicens; textos, Sebastià Sansó; direcció coral, Antoni J. Salvà; narradora, Aina Salvà; piano, Manuel Castillo i Francesc Vicens; percussió, Xisco Mercadal; Escolania Vermells de la Seu. A les 20 h, al Convent de Sant Vicenç Ferrer.

La guerra a casa. Mallorca, 80 anys després. Espectacle de poesia, música i dansa a càrrec del grup Empelts. A les 18:00, al SAIM (Saló d’Art Independent de Manacor), al carrer Miquel Servet, 10.

Encesa dels llums de Nadal, amb la participació de la Banda de Música de Manacor i les famílies de l’associació Tip-Tap que enguany seran les encarregades d’activar l’interruptor de la il·luminació.

Dissabte 3

La guerra a casa. Mallorca, 80 anys després. “Conta-li tu”, lectura dramatitzada, basada en un diàleg real recollit pel professor Hartmut Botsmann, interpretada per Maria Magdalena Vives, Joan Ferrer i Toni Barceló. A les 18:00, al SAIM (Saló d’Art Independent de Manacor), al carrer Miquel Servet, 10.

Concert de Manel, amb la presentació del disc Jo competeixo. A les 20:00, a l’Auditori de Manacor. Entrada: 18 €.

Concert de Clara Gorrias Quartet Jazz&Swing Time, amb Clara Gorrias – veu, Pere Arguimau – guitarra, Guiem Pons – bateria i Lluis Gener – contrabaix. A les 20:00, a la Sala La Fornal (c. Coves dels Hams, 4).

La companyia Teatro Paraíso (País Basc) presenta Pulgarcito. A l’Auditori Sa Màniga a les 18:00. A partir de 6 anys. Entrada: 6 €.

Diumenge 4

Música al pati. De les 17 a les 21 hores al pati del Centre d’Educació Especial Joan Mesquida, concert de les bandes Galindons, Ramonikos i Jorra i Gomorra, i actuació del grup Manafoc. El concert serà gratuït, però els doblers que es puguin aconseguir amb la venda de mejar i begudes seran a benefici del projecte Somriu impulsat per Aproscom.

Orquestra Simfònica de les Illes Balears, amb concert de Mozart. A l’Auditori de Manacor a les 19h. Entrada: 15 €.

 

Exposicions

Exposició col·lectiva “La guerra a casa. Mallorca, 80 anys després”, al SAIM (Saló d’Art Independent de Manacor), al carrer Miquel Servet, 10. Horari: dissabte 3, de 10.30 a 13.00; diumenge 4, de 18.00 a 20.00; dijous 8, de 18.00 a 20.00 i durant els actes que es duran a terme al llarg de la setmana relacionats amb el tema de la Guerra Civil. Inauguració: divendres 2 de desembre a les 18:00.

No tengo dueño, de Diana Raznovic, fins el 9 de desembre, al Complex s’Estació. Només està oberta al públic per a visites guiades per a grups de com a mínim 6 persones. Més informació al telèfon 674787154.

“Cremar les naus”, a l’Auditori de sa Màniga. Fins el 30 de desembre.

“Ageogràfiques” del pintor Leo López a S’Agrícola, fins el 4 de desembre.

“90 anys del Museu d’Història de Manacor”, a la seu del Museu d’Història de Manacor, a la torre dels Enagistes. Fins el 29 de gener. Visita guiada: dijous 1 de desembre a les 18:30.

Back To Top
Search