Skip to content

Propostes per al cap de setmana

Divendres 9

Festa de Nadal de S’Altra Senalla. A partir de les 18:00, taller de manualitats familiar i animació musical, a la botiga de S’Altra Senalla (c. Bosch, 12).

Projecció de la pel·lícula El novato, de Rudi Rosenberg. Presentació a càrrec de Cristina Pollón i debat posterior conduït per Andreu Alba, policia tutor. A les 20.30, al Centre cultural de Porto Cristo.

Dissabte 10

Música al pati. Vermut i concert a càrrec del trio de músics format per Roger Pistola, Llorenç Barceló i Toni Llull. D’11:30 a 14 hores, al pati del CEIP Simó Ballester.

# TotsSomComerçJust. Contacontes: ” Afrika Yetu” amb Víctor Uwagba. Degustació de xocolata calenta. I presentació de lots i regals nadalencs. De 10,30 a 13 h, a la botiga de S’Altra Senalla de Manacor (c. Bosch, 12).

La guerra a casa. Mallorca, 80 anys després. Ruta guiada pels indrets de la repressió a Manacor, a càrrec del periodista i professor Antoni Riera. A partir de les 10:00.

Celebració del 25è aniversari de la cafeteria Es Cós. Per celebrar-ho, “tardeo” a partir de les 18:00.

Presentació dels Premis Ciutat de Manacor 2016: La pols de la calaixera, de Raimundo Aguiló Bartolomé; Silencis, de Toni Cabré Masjuan, Mort, de Negra Teresa Pagès Pallisé; i Els morts agraïts de Joan Mahiques Climent. A les 12:00, amb la presència dels autors, a la llibreria Món de Llibres.

II Caminada solidària per la Via verda, a les 10:00. Els participants duran aliments i productes d’higiene per donar als Serveis Socials.

Vermutejant i taller de plastilina, d’11h a 13h, a la Plaça de ses Verdures.

Festa de Nadal de S’Altra Senalla. Contacontes, a les 12h, a més, xocolatada i altres delícies. Al pati de la torre del Palau (devora la botiga).

Ballada de swing, organitzada per Swingsick People. A les 12:00, a la plaça de sa Bassa.

Sunday morning, a càrrec de Sala FlyHard (2 funcions). Al Teatre de Manacor, a les 18:00 i a les 20:00. Entrada: 18 €.

Taller familiar: Tens un monstre?, a càrrec de la Companyia Corcada Teatre. A partir de 6 anys. A l’Auditori Sa Màniga, a les 18 h. Entrada: 6 €.

Diumenge 11

La Cia. La Fornal d’Espectacles presenta El gust és nostre, amb Joan Gomila, Cesc Montané i Enrique Barrenengoa. A les 19 h. a la sala La Fornal (carrer Coves dels Hams, 4).

Back To Top
Search