skip to Main Content

Roig! faran gira per tot l’estat després d’haver estat seleccionats pel circuit Girando por Salas

La banda manacorina Roig! ha estat una de les vint-i-sis seleccionades per participar en l’edició 2018 del circuit Girando por Salas. Els manacorins són els únics mallorquins seleccionats, juntament amb Isla Iglú, d’entre un total de 1.145 artistes d’arreu de l’Estat espanyol. D’aquesta manera, els manacorins podran fer gira per tot l’Estat durant l’any que ve, i podran mostrar les cançons del seu darrer disc “Souvenir”. Roig! ja havien guanyat el 2015 el premi Joventut del concurs Sona 9.

Entre les 26 bandes seleccionades estan representats gairebé tots els estils i gran part de les comunitats autònomes i l’elecció ha estat feta per un jurat i el públic. El llistat final de de totes les bandes seleccionades és: [In Mute], Apartamentos Acapulco, Atacados, Barbott, Blues & Decker, Duende Josele, Ed Is Dead, El Último Vecino, Flamingo Tours, Fredi Leis, Funkystep & The Sey Sister, Helena Goch, Holy Bouncer, Isla Iglú, Lágrimas de Sangre, Lucas Colman, Modelo de Respuesta Polar, Morgan, Núria Graham, O Sister!, Ogun Afrobeat, Paula Rojo, Piezas y Jayder, Roig!, The Limboos i Tigres Leones.

Girando por Salas és un circuit de músiques populars concebut per a la promoció de les músiques actuals, facilitar als artistes emergents un circuit de concerts i sales més enllà de la seva pròpia comunitat autònoma i potenciar la música en directe. És patrocinat per l’Institut de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM) i coordinat per la Federació Coordinadora del Circuit de Músiques Populars.

Back To Top
Search