Skip to content

Maria Antònia Sansó, nova presidenta del PP manacorí

Maria Antònia Sansó va ser proclamada ahir presidenta de la Junta Local del Partit Popular de Manacor amb el 100 per cent dels vots favorables. Fins a 221 afiliats participaren a l’elecció en el congrés local del PP. En el seu discurs, Sansó va anima tots els afiliats a “fer feina junts per tornar a governar a Manacor el 2019”. Sansó agraí la presència del president del PP balear, Biel Company, i la “feina feta fins ara” pel seu predecessor en el càrrec, Nofre Ferrer.

Company es va felicitar “d’haver aconseguit una única candidatura” i va remarcar que “Manacor té un gran batle, Pedro Rosselló, i a partir d’ara, també, una gran presidenta per continuar defensant els interessos de tots els manacorins”.

La resta de la junta estarà formada per Antoni Mercant com a secretari general i per Xisco Vaquer, Víctor Codina, Cati Barceló, Tomeu Rosselló, Alicia Huertas, Colau Gómez, Lluís Fullana, Biel Bosch, Cati Darder, José Antonio Argíz, Cristina Bosch, Bernadí Bou, Miquel Puigserver, Toni Sureda, Martí Nadal, Remedios Rincón, Jaume Febrer, Marga Fuster, Catalina Sureda, Maria Bel Bauzá y Pedro Rosselló.

Back To Top
Search