skip to Main Content

Roig, simfonia d’emocions

Feia prop de dos anys que ho tenien a punt per estrenar, però la pandèmia i les restriccions que hi van associades impediren que Roig! i la Banda de Música de Manacor posassin damunt l’escenari el muntatge Roig! Simfònic. A la fi, però, i malgrat que una altra vegada el coronavirus i les seves onades també es mostraven en el seu estadi més vitenc, el grup manacorí sortí a fer les cançons més noves i també els clàssics de sempre.

La posada en escena, sòbria i elegant alhora, era comandada per un flamenc Eduard Bernabéu, que dirigia la banda manacorina en les peces que havien estat arranjades per a l’ocasió. Mentrestant, el grup Roig! hi alternava algunes peces sense l’acompanyament de la banda de música.

El joc de llums, conduït per Salvador Miralles, suposava un complement que ara ja veim imprescindible per configurar el joc emocional que va acabar sent aquest concert de Roig. La veu particularíssima del vocalista i lletrista Simó Femenies va trobar agombol i companyia en els vents i les cordes de la dinàmica Banda de Música de Manacor, mentre les sonoritats més elèctriques de la banda més pop de l’actual panorama musical manacorí feien les delícies d’un públic que es va entregar a una proposta valenta i diferent, que esperam que no sigui la darrera. L’encesa de llums final va catapultar la muntanya russa d’emocions simfòniques.

Back To Top
Search