skip to Main Content

S’Altra Música “regala” una festa en el seu primer aniversari

La revista S’Altra Música està d’aniversari. Compleixen un any de vida havent publicat sis números en paper, als quals s’hi ha de sumar l’edició 0 en versió digital. Toni Jaume, cocreador de la publicació, fa un balanç positiu del projecte i assegrua que han aconseguit l’objectiu de “fer la revista cada tres mesos” i puntualitza que ho han fet amb “pocs recursos”.
Enten que “s’ha fet evident que el projecte era necessari”, el que es demostra amb “la quantitat de contingut i la resposta que hem tingut dels col·laboradors, que és important”. A més a més, recorda Jaume, que en aquests moments la revista compta amb uns 300 abonats.

Per celebrar els èxits “i regalar una bona festa als nostres sibscriptors” han organitzat una concert d’aniversari al bar manacorí Can Lliro divendres 15 d’abril. Han elegit Manacor per dos motius. Primer, que a la zona de Llevant “hi ha una quantiat molt gran d’artistes adients a s’Altra Música” i que “de les sis revistes que hem fet, Reïna, Miquel Serra, Maria Hein i Saïm han estat portada, tots ells grups del Llevant”, explica el cocreador.

I una altra raó és que Can Lliro “és un espai que recull l’essència” de la publicació afirma Toni Jaume.

La festa

La festa de S’Altra Música començarà a les 19.00 h de divendres. Serà un concert a càrrec del grup local Nita i dels palmesans Bilo, també el DJ Xon actuarà a Can Lliro. Un cartell, explica el cocreador, que s’ha fet a consciència i amb la finalitat de “crear escenari” en el sentit que els seguidors d’uns i altres tendran la oportunitat de conèixer nova música. Jaume explica que si “ajuntes un grup de Palma amb un de Manacor fas que la gent de Palma es traslladi i crees sinèrgies i connexions, que la gent s’interessi per altres coses”.

Les entrades per formar part de la festa es poden adquirir als links que han facilitat a les seves xarxes socials i els subscriptors d’honor tenen un descompte especial.

Back To Top
Search