Skip to content

Surt a concurs el contracte d’instal·lació de l’equip de resonància magnètica a l’Hospital de Manacor

 

 

 

El Servei de Salut ha duit a terme tots els tràmits necessaris per proveir l’Hospital de Manacor d’un equip de ressonància magnètica, ja que actualment es deriven a altres hospitals les exploracions amb aquesta tecnologia, que permet obtenir les imatges radiològiques necessàries per diagnosticar diferents patologies.

Ja s’ha obert el termini per presentar ofertes al concurs de subministrament, instal·lació i manteniment integral d’aquest equipament. Tal com estableix la normativa, fins al 29 de març les empreses interessades poden presentar ofertes per adequar els espais i subministrar, instal·lar i posar en servei l’equip de ressonància magnètica, amb un pressupost de licitació d’1.143.000€.
Els treballs que haurà de fer l’empresa adjudicatària es duran a terme en tres fases: en la primera, que durarà sis mesos, es construirà un recinte a la zona ubicada devora el Servei de Radiologia seguint el projecte redactat per la Direcció General d’Arquitectura i Habitatge de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat; en les fases següents se subministrarà i es muntarà l’equip de ressonància magnètica dins l’espai construït expressament. Tot plegat forma part de la primera fase del Pla director de l’Hospital de Manacor.

Back To Top
Search