skip to Main Content

Tot a punt per a les festes de Crist Rei

Les festes de Crist Rei estan a punt de començar, el primer dels actes del programa està anunciat per a demà dissabte, dia 14 de novembre, però no serà fins dia 20 que sortiran a ballar els Indis i que el pregó donarà el sus als moments més esperats de les festes. Enguany l’encarregat de pronunciar el pregó serà Francesc Vicens Gomila, que va ser capellà de la parròquia i del qual els veïnats conserven molt bon record.

El primer dels actes programats serà la xocolatada i homenatge als majors de la barriada, que tendrà lloc el dissabte 14 de novembre, a les 18:30, al saló parroquial. A continuació, a les 19:00, s’inaugurarà l’Exposició d’Ornaments Litúrgics que ha comptat amb la col·laboració dels Amics del Museu i estarà instal·lada a la parròquia de Crist Rei.

El teatre popular arribarà de la mà del Grup Calabruix amb la comèdia Presumptes trabucats (el diumenge 15, a les 20:00). I el dimecres 18, hi haurà glosat de picat amb l’actuació d’Antònia “Pipiu”, Mateu “Xurí” i Llorenç “Màgic Cloquell”, serà a les 20:30, al Teatre de Manacor.
Tanmateix la festa gran començarà el divendres 20, a les 18:30, amb amollada de coets i repicada de campanes. Acte seguit el Club d’Esplai Crist Rei traurà els caparrots dels dracs i de don Llorenç perquè facin la volta per la barriada, i a partir de les 19:00, els indis amb les seves dances convidaran tothom a la festa. Les 20:30 serà l’hora del pregó i la vetllada continuarà amb la torrada popular, ball de saló i la camillada.
L’endemà dissabte tots els infants i joves estan convocats a la diada de jocs organitzada pel Club d’Esplai Crist Rei, que començarà a les10:00 i s’allargarà fins a les 19:00. Després a les 20:00 hi haurà sopar al saló parroquial, a benefici de la parròquia, a les 20:30 cercavila amb els Gegants de Sant Domingo i a partir de les 21:00 començarà la revetlla al carrer Ecònom Pere Bonnín, amb ball de bot i bunyolada.
Les festes acabaran el diumenge 22 de novembre amb un refresc popular al pati de Crist Rei (a les 21:00).

Back To Top
Search