Skip to content

www.centpercent.cat es consolida al ciberespai amb prop de 1.500 visites diàries

Aquesta setmana passada ha fet un mes que www.centpercent.cat va encetar el seu camí pel ciberespai. La presència a la xarxa de la nostra publicació no ha passat inadvertida per ningú. Després d’una primera setmana de presa de contacte amb els usuaris i amb moltes visites encuriosides per la novetat, arribaren les primeres notícies sobre una possible moció de censura a Manacor. La novetat de la publicació i la transcendència de les notícies, a més de la presència i actualització diària han fet que s’hagin superat amb escreix les previsions més optimistes.

Així, després d’un mes de vida, la web www.centpercent.cat ha rebut un total de 43.000 visites, la qual cosa suposa prop de 1.400 visites diàries.
Dels primers trenta dies de vida, el que va registrar més activitat va ser precisament el dia que PI, PP i AIPC presentaren la moció de censura: en un sol dia se superaren les 4.000 visites. 
La notícia més llegida ha estat també referida a aquesta polèmica acció política, concretament la que explicava la roda de premsa que l’equip de govern va fer l’endemà de l’anunci de la moció de censura. “La moció de censura és legítima però és indigna”, les paraules de l’ara exbatle Miquel Oliver bastien el titular d’una notícia que molts es negaven a creure. 
La columna d’opinió més llegida la va escriure, també entorn de la moció de censura, Carles Juan, sota el títol “Dignifiqueu la vostra tornada”. 

El suplement
A banda de l’activitat informativa, www.centpercent.cat compta amb un suplement De colors i sucre, a càrrec de Joana Maria Melis. La bloguera manacorina ha vist com la seva pàgina fregava durant les seves poques setmanes d’existència les 1.500 visites. Només dia 11 d’octubre, n’obtingué 248. Cal remarcar que aquest suplement, al qual www.centpercent.cat fa comptes afegir-n’hi d’altres, ha rebut un premi recentment, el Liebster Awards, una distinció que donen els bloguers al company que tengui el que consideren el millor blog novell.

Agraïment
La notícia del seguiment de www.centpercent.cat ha estat rebut amb entusiasme per tot l’equip d’editors, format per un nombrós grup de gent jove i molt preparada per fer front als reptes de l’era digital, que s’han carregat de coratge per continuar la seva tasca d’aportar a Manacor informació veraç, actual i contrastada.

Back To Top
Search