Skip to content

Tractament del segle XXI per a morts del segle XXI

En el número de la setmana passada, en el qual abordàrem totes les qüestions relacionades amb la mort, entrevistàrem Nofre Garcia Prohens, màxim responsable del tanatori del Parc de l’Auba. Durant l’entrevista poguérem visitar les instal·lacions del tanatori, les vertaderes entranyes d’un espai amb voluntat de permetre’ns acostar-nos a la mort de forma tan natural com assèptica.

Reproduïm aquí algunes de les imatges que poguérem prendre durant la visita. El dipòsit de cadàvers, la sala de tanatopràxia, el servei de floristeria, el magatzem de taüts, els cotxes fúnebres o el forn crematori són alguns dels elements que podeu contemplar en aquest reportatge fotogràfic.

El tanatori del Parc de l’Auba de Manacor és un dels quatre de Mallorca que contenen un forn crematori que permet la incineració dels cossos.

El dipòsit de cadàvers sol ser utilitzat per mantenir-hi aquells cadàvers que han de ser repatriats o que estan a l’espera d’alguna pràctica que no sigui l’enterrament o la incineració immediats.

Back To Top
Search