Skip to content

“Volem que l’Ajuntament estigui als peus dels ciutadans, des del registre d’entrada a les llicències d’obra”

MÉS-Esquerra presenta llista i programa al Bar Gomila. Miquel Oliver manifestà que “ha estat massa fàcil fer la llista”.

Lluny del centre, al Bar Gomila, en plena barriada de Baix del Cós, es presentava divendres passat la llista i el programa de MÉS-Esquerra. L’actriu Margalida Amengual va exercir de mestra de cerimònies. Amb el local estibat, i amb moltes cares noves dins l’entorn del partit, Amengual va enumerar cada un dels 31 membres de la llista que encapçala el batle Miquel Oliver. Entre les més aplaudides de la llista, quatre dones: Sebastiana Mascaró, Montse Amer, Antònia Pujades i Joana Maria Llull. El porteny Ferran Montero, també aclamat. Prengué la paraula en primera instància el ja candidat Miquel Oliver que es mostrà “orgullós d’aquesta llista” i d’haver contribuït amb el seu equip “a fer un Manacor millor”, una fita que creu que encara pot créixer si reben la confiança dels votants.

Oliver recordà que “en un context de crisi i de pandèmia hem complert el vuitanta per cent del nostre programa electoral”, deia mentre es felicitava que “hagi estat massa fàcil fer la llista. La llàstima és que només n’hi podíem posar trenta”.

Seguidament Miquel Oliver explicà els tres eixos sobre els quals bascularà el programa que presenten per al pròxim mandat: “En primer lloc el model urbà, que defineix com volem tots els nuclis de Manacor. També volem recuperar la vida als barris, i mirarem la gent als ulls i intentarem solucionar-li els problemes”. Oliver recordà que Manacor té el segon ajuntament de Mallorca, amb una població de 50.000 habitants i per això, digué, “és important la governança, ja n’hi ha prou que l’Ajuntament estigui d’esquena al ciutadà, és als seus peus, que ha d’estar, des del registre d’entrada fins a la concessió de llicències d’obres”. Oliver va relativitzar les sensacions que es viuran aquests dies i recordà també que “la vara de batlia no és una vareta màgica”, mentre alertava que “som els primers que presentam el programa, potser els altres ens copiïn les idees que canviaran Manacor, però són nostres”.

Clogué l’acte el cap de campanya Joan Gaià, que tragué pit explicant que “la gent normal també pot transformar un poble”, mentre recordava que “el pla general l’hem fet nosaltres, la primera línia de Porto Cristo l’hem feta nosaltres, l’aigua potable l’hem duita nosaltres, i nosaltres hem obert Son Coletes. Amb nosaltres s’han acabat les llistes d’espera a serveis socials”.

Back To Top
Search