skip to Main Content

Els Galindons guanyen l’Ona Musicat

Davant més de 200 persones que omplien a vessar Can Alcover, a Palma, el jove grup manacorí Els Galindons, format per quatre joves de 16 anys estudiants de l’IES Mossèn Alcover, es proclamaren guanyadors de l’Ona Musicat, el concurs musical d’Ona Mediterrània.
A la final del concurs, que es va celebrar divendres passat, hi arribaren a més d’Els Galindons el grup Garanya i Victòria Quingles, després de superar la fase prèvia de votació popular. La nit de divendres, després de les actuacions de les tres bandes, els guanyadors es decidiren per votació del jurat i del públic assistent a l’acte.
Aquest és el segon premi que aconsegueixen Els Galindons en poc temps, el primer va ser el del concurs de versions d’Els Amics de les Arts, en la secció de votació popular, amb la seva interpretació de Déjà-vu.
Pere Amer, veu i guitarra, del grup manacorí es mostrà “molt content” pel premi, que consisteix en la gravació d’un EP i una gira de concerts pel territori de parla catalana.
L’oportunitat de gravar un nou disc els arriba justament quan acaben d’enregistrar el seu primer treball “Ara i mai” que recull set cançons de la jove banda manacorina. “Aquest estiu ens haurem de posar a fer temes”, afirma Pere Amer, perquè els grup no pensa desaprofitar aquesta oportunitat.
Els Galindons són Pere Amer, veu i guitarra; Toni Gelabert, guitarra; Adrià Mayordomo, bateria; i Biel Riera, baix.

Back To Top
Search