skip to Main Content

La XVII Fira nocturna de Sant Jaume mostra a peu de carrer la feina dels artesans mallorquins

Les Festes de Sant Jaume de Manacor s’han transformat durant els darrers anys recuperant elements de l’antiga celebració i fer més gran la festa. Durant els anys en que la festa era més discreta la Fira Nocturna de Sant Jaume ha estat un dels elements principals del programa i ha guardat l’essència d’aquesta celebració. Per reconèixer el paper que ha tengut la Fira i per veure una gran mostra de l’artesania que es fa a Mallorca, ahir milers de visitants ompliren el recorregut de la fira.

Els mestres artesans, artistes i dissenyadors mostraren els seus productes mentre feien petites demostracions de com fan la seva feina. Filar llana per fer-ne teixits, fer flors i composicions de copinyes, pintar o fer joies foren algunes de les moltes demostracions que es pogueren veure en el recorregut de la fira.

A més de la Fira, durant la vetllada d’ahir també es va celebrar la degustació de vins casolans i el col·loqui “Xerrem de vins”, que va acostar la cultura del vi fet a casa a tothom que hi està interessat. A més del tast i de la xerrrada, a la plaça del Palau també es varen poder degustar tapes.

A la plaça Ramon Llull i a l’Avinguda del Torrent els firaires varen atendre els milers de visitants que varen passar per la XVII Fira Artesana de Sant Jaume de devers les nou del vespre i fins ben passada la mitjanint. Després, tothom va poder gaudir de l’actuació de s’Arrual Jazz Mort, que va aportar la música a la nit de dissabte.

Back To Top
Search