Skip to content

La Banda de Música de Manacor ‘fa volar estels’

El passar divendres, 22 de juliol, la Banda de Música de Manacor va oferir un concert a l’auditori de les Coves dels Hams de Porto Cristo a benefici de l’Associació Estel de Llevant amb l’assistència d’unes 300 persones.

Estel de Llevant desenvolupa al llarg de 2016 la campanya “Un nou espai per a la salut mental” #FeimVolarEstels, amb diverses activitats esportives, culturals i socials. Aquesta campanya té el doble objectiu d’implicar a la societat de la comarca i de l’illa de Mallorca en general en la recaptació de fons per fer front a la reforma de la futura seu –imprescindible davant el creixent nombre de persones ateses i de serveis prestats– i, de forma paral·lela, donar més visibilitat a la salut mental.

La campanya #FeimVolarEstels —que compta amb la col·laboració de Janssen, Estalvi Ètic Colonya Caixa Pollença, Obra Social “La Caixa” i Casal Mallorquí— s’ha concretat en l’organització de diverses accions, com una volada d’estels amb la participació de les escoles el passat 3 de juny, el concert d’aquest divendres i una prova esportiva el proper mes de setembre.

Back To Top
Search