Skip to content

Adhesió a l’Agència de Disciplina Urbanística del Consell

Com ja vàrem avançar a l’anterior edició del Cent per Cent que succeiria, el Ple va aprovar l’adhesió del municipi a l’Agència de Disciplina Urbanística del Consell de Mallorca. Per unanimitat dels vint-i-un regidors, a partir d’ara les noves infraccions en sòl rústic seran competència del Consell. La delegada d’Urbanisme, Bel Febrer, destacà com a positiva la unanimitat, lamentà la tardança a l’hora de fer efectiva la decisió política presa ja fa mesos i celebrà que des del seu departament es podran centrar en els expedients pendents i pal·liar un poc la saturació que es pateix a l’àrea.

Per part seva, els grups de l’oposició celebraren una decisió que feia temps que venien demanant. L’anterior delegat d’Urbanisme i portaveu de MÉS-Esquerra, Joan Llodrà, tot i alegrar-se per la decisió presa pel Ple manifestà que això era la constatació del fracàs al llarg de molts d’anys de la política de l’Ajuntament quant a disciplina urbanística”. Llodrà proposà, a més, a la delegada Febrer, “una sèrie de feines per comanar al departament ara que baixarà la càrrega: una llista de tots els solars sense tancar, una llista de totes les voreres sense fer o en mal estat, una llista de tots els bucs amb llicència per caducar, una llista de l’estat quant a ferm i accessibilitat de tots els camins públics i camades i altres llistes més similars…”

Tot i alguns retrets més per part de l’oposició la sang no va arribar al riu perquè el to va ser calmat i la regidora aconseguia el seu primer èxit com a delegada d’Urbanisme després d’un any i mig amb poques alegries.

Back To Top
Search